Επικοινωνία με κτηνοτρόφους

Η λίστα είναι ανοιχτή. Καλούμε τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας να επικοινωνήσουν με τις Συλλογικότητες μέσω mail ή να συμμετάσχουν στις ανοιχτές συνελεύσεις μας κάθε Τετάρτη στο Εργατικό Κέντρο για να ενημερώσουν και να έρθουν μέσω των Συλλογικοτήτων σε επαφή με καταναλωτές που ενδιαφέρονται να αγοράσουν αμνοερίφια για την περίοδο του Πάσχα σε τιμές κτηνοτρόφου. Για την υγειονομική διασφάλιση των αμνοεριφίων θα πρέπει να εγγυηθούν οι ίδιοι οι κτηνοτρόφοι οι οποίοι πρέπει να κινηθούν άμεσα για να ενημερώσουν τους καταναλωτές. Όσοι αγοράζουμε μέσω κάποιου γνωστού τόσα χρόνια αρνάκι ή κατσικάκι, ξέρουμε ότι είναι πεντανόστιμα και δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Επειδή όμως οι καταναλωτές έχουν πεισθεί μέσω της τηλεοπτικής προπαγάνδας πως ό,τι πουλιέται στα σούπερ μάρκετ ή σε μεγάλους εμπορικούς χώρους είναι πιο ποιοτικό και ελεγμένο (απο ποιους άραγε) χρειάζεται να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια για να σπάσουμε αυτό το μύθο και να ξαναχτίσουμε σχέσεις εμπιστοσύνης μεταξύ μας. Οι μεγαλύτεροι λοιπόν ενδοιασμοί των καταναλωτών είναι σχετικά με τη διασφάλιση της υγείας τους. Αυτό είναι και το βασικό επιχείρημα που θα χρησιμοποιήσουν οι μεσάζοντες για φοβήσουν τον κόσμο ώστε να μην έρθει σε απ΄ευθείας επαφή με τους κτηνοτρόφους. Άρα η ενημέρωση των κτηνοτρόφων και τα επιχειρήματά τους θα πρέπει να είναι ακλόνητα απέναντι σε οποιαδήποτε επίθεση δυσφήμησης επιχειρηθεί. Οι πολίτες ξυπνάνε. Ας ξυπνήσουν και οι κτηνοτρόφοι. Η πρόσκληση παραμένει ανοιχτή.

Advertisements
Be the first to start a conversation

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: