Η ψηφοφορία για τα προϊόντα ολοκληρώθηκε.

Posted on Μαρτίου 14, 2012

0Η ηλεκτρονική ψηφοφορία για τα προϊόντα ολοκληρώθηκε. Παρόλα αυτά θα βοηθήσουμε εθελοντικά να διατεθούν κι άλλα προϊόντα.
Στα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας θα προστεθούν και οι προτιμήσεις των καταναλωτών που θα δηλωθούν χειρόγραφα απόψε σε απλές λίστες που θα υπάρχουν στην ανοιχτή συνέλευση των Συλλογικοτήτων στο Εργατικό Κέντρο στις 8 το βράδυ.

Επίσης σας ανακοινώνουμε ότι η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και ο τελικός συντονισμός για την διάθεση των προϊόντων από τους παραγωγούς θα πραγματοποιηθεί αυτήν την Παρασκευή 16/3/2012 στις 8 το βράδυ στο Τεχνικό Επιμελητήριο οπότε και λήγει η ψηφοφορία για τα προϊόντα.

Στη συνέχεια, μέσα στις επόμενες μέρες, όπως είναι ήδη γνωστό, θα ξεκινήσουν οι παραγγελίες μέσω ηλεκτρονικής φόρμας αλλά και χειρόγραφα μέσω λίστας που οι καταναλωτές θα μπορούν να βρουν σε επαγγελματικούς χώρους εθελοντών των Συλλογικοτήτων οι οποίοι θα ανακοινωθούν.

Συλλογικότητες Λαμίας ( Αγανακτισμένοι Λαμίας, Κίνηση Πολιτών ενάντια στα χαράτσια, Επαμ Φθιώτιδας, Παρέμβαση Πολιτών, Κίνημα δεν Πληρώνω και όλοι οι αυτόνομοι ενεργοί πολίτες της Λαμίας)

Posted in: ΝΕΑ