Αλεξανδρούπολη: πορεία από τη νεολαία της Θράκης κατά των χρυσορυχείων

Posted on Μαρτίου 20, 2012

0
Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ. ΜΑΘΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΟΡΥΧΕΙΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ. ΕΚΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ. ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΑΣ! ΩΣΠΟΥ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΔΩ…ΚΑΛΗ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ…

«Οχι στα χρυσωρυχεια αν «απειλουν» τη γη μας. Αυτο το χωμα ειναι δικο μας. Δεν μπορει κανεις να μας το παρει.

Γράφει ο Θανάσης Ζωγράφος
Προσοχή!!! η δημοσίευση αυτή αφορά κάθε Έλληνα και Ελληνίδα με ιδιόκτητη περιουσία σε οποιαδήποτε περιοχή της…
Χώρας με… πολύτιμο υπέδαφος!!!

Εάν είστε ιδιοκτήτης ακίνητης περιουσίας με καλλιεργήσιμη γη, περιβόλια αμπέλια, ελαιώνες, οικόπεδα κλπ, ίσως ακόμα και κηπάρια, σε κάθε περιοχή της Ελλάδας που εικάζεται ότι υπάρχει στο υπέδαφός της, ορυκτός πλούτος μα κυρίως χρυσός…
τότε είναι πολύ πιθανό να σας ανήκουν μόνο…τα συμβόλαια και  η  επικαρπία! Τίποτε άλλο!!!

Σύμφωνα με σοβαρές πληροφορίες, ήδη έχει »δεσμευτεί» ολόκληρος ο Δήμος Δελφών και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που έχω από σοβαρές πηγές, τις οποίες πάντως, μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη… θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως το ίδιο συμβαίνει και στη Θράκη!!!

Πως θα δείτε αν συμβαίνει ή όχι κάτι τέτοιο στην περιουσία σας;

Ζητήσετε το Κ.Α Ε.Κ. του ακινήτου σας,από το Εθνικό Κτηματολόγιο. Δηλαδή Απόσπασμα Φύλλου Κτηματολογίου για την ιδιοκτησία σας

Στο κάτω μέρος της σελίδας ίσως υπάρχει ένας αστερίσκος και μια υποσημείωση με την Δήλωση Μεταλλειοκτησίας που έχει κατοχυρωθεί!!!!! 

…δηλωμένη μεταλλειοκτησία  επί του ακινήτου από τον  »δεσμεύοντα ενδιαφερόμενο» ή κάπως έτσι θα βρείτε τη σχετική διατύπωση.

Ο «πληροφοριοδότης» της πηγής μου, εξασφάλισε ένα έντυπο Κ.Α Ε.Κ το οποίο αφού πρώτα φρόντισα να προστατέψω τα προσωπικά στοιχεία του ιδιοκτήτη, το δημοσιεύω, υποστηρίζοντας τα προαναφερόμενα, αλλά και για να το έχετε ως παράδειγμα για να ξέρετε τι και που πρέπει να προσέξετε στο δικό σας έντυπο.

Αν δεν υπάρχει παρόμοια παρατήρηση όλα καλά.
Αν υπάρχει…τότε δυστυχώς!!! Έχετε πολύ λιγότερα από όσα μέχρι σήμερα πιστεύατε!!! 

Αν  πράγματι έτσι είναι τότε…ξεσηκωθείτε ενάντια σε κάθε επένδυση και σε κάθε επενδυτή που θα τολμήσει να αμφισβητήσει την ιδιοκτησία σας!!!

Ειδικότερα για τη Θράκη και… περισσότερα για μένα και τη δράση μου, αρχικά υπέρ της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου, καθώς και για την στάση μου σήμερα, όπως διαμορφώνεται από τις παραπάνω πληροφορίες μα και άλλα σημαντικά στοιχεία τα οποία πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπ όψιν, αναφέρω τα εξής:
Αν και ως τώρα υποστήριξα φανατικά αλλά πάντα καθαρά και δημόσια την άποψη υπέρ της εκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου της Θράκης, άρα και υπέρ της λειτουργίας της εταιρείας Χρυσωρυχεία Θράκης ΑΕ, θλίβομαι βαθιά, αν πράγματι συμβαίνει το πρώτο που ήδη διαβάσατε και… προβληματίζομαι με το επόμενο που ακολουθεί…»

Αναδημοσιευμένο απόσπασμα:

Δεν φοβόμαστε για το μέλλον, πολεμάμε στο παρόν

Οι ελαχιστοι φασιστες που παρελασαν στην πολη, δεν ειναι τιποτα μπροστα στο παρηγορο μηνυμα που στελνουν οι αγωνιζομενοι κατα της εξορυξης χρυσου

Πηγή:
Indymedia

Posted in: ΝΕΑ