Μαζικές παραγγελίες στις γειτονιές: Κάν’ το όπως η Αμφιθέα… Ρύζι bonnet με 1 ευρώ, πευκόμελο με 5 ευρώ! Οι παραγγελίες σας και απο εδω:

Posted on Απρίλιος 3, 2012

0
Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Αυτός ήταν ο στόχος από την αρχή. Να εξαπλωθούν οι έννοιες της συλλογικότητας και της αυτο-οργάνωσης στις γειτονιές της Λαμίας. Να ξυπνήσει ο πολίτης και να πάρει τη ζωή του στα χέρια του μέσα από ομαδικές δράσεις. Όλο αυτό το διάστημα καταλάβαμε όλοι μας τι ακριβώς μπορούμε να κάνουμε αν δράσουμε οργανωμένα και συλλογικά χωρίς να περιμένουμε μάταια από δυσκίνητους φορείς και θεσμούς να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν απέναντί μας. Όμως η κοινωνική χειραφέτηση δεν μπορεί να περιμένει ιδιαίτερα σε τέτοιες εποχές. Αυτό προσπάθησαν να δείξουν οι Συλλογικότητες Λαμίας. Οι μαζικές οργανωμένες κινήσεις μας απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο και ότι έχουμε το δικαίωμα να ονειρευόμαστε και να πετυχαίνουμε τα πάντα. Η ανταπόκριση που δείχνει και τη δίψα όλης της κοινωνίας για έναν διαφορετικό κόσμο βασισμένο στην αλληλεγγύη, υπήρξε άμεση.

Τα παιδιά από την Αμφιθέα από σήμερα κιόλας προχωρούν σαν πρωτοβουλία γειτονιάς σε μαζικές παραγγελίες ρυζιού της περιοχής μας με 1 ερώ το κιλό (ποικιλία νυχάκι bonnet) και πευκόμελου με 5 ευρώ το κιλό.
ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΔΩ:

Για το μέλι:
http://www.123contactform.com/form-310448/

Για το ρύζι:
http://www.123contactform.com/form-310454/

‘Η επισκεφτείτε τη σελίδα της Αμφιθέας:
http://amphithealamias.webnode.com/

Ταυτόχρονα από αυτή την εβδομάδα οι Συλλογικότητες Λαμίας συνεχίζουν από την πλευρά τους τη διάθεση μελιού από δεύτερο παραγωγό όπως ήταν ήδη προγραμματισμένο. Σχετική ανακοίνωση για τα δείγματα του παραγωγού και την τιμή θα υπάρξει τις επόμενες μέρες.

Το παράδειγμα της Αμφιθέας πιστεύουμε ότι θα το ακολουθήσουν και άλλες περιοχές της πόλης μας. Ο ιστότοπός μας η χειρωνακτική μας συνδρομή και οποιαδήποτε εμπειρία έχουμε αποκομίσει όλο αυτό το διάστημα σαν Συλλογικότητες θα είναι πάντα στη διάθεση όλων όσων θελήσουν να κάνουν μαζικές παραγγελίες προϊόντων στις γειτονιές τους.

Κλείνοντας θέλουμε να προτρέψουμε τους συμπολίτες μας να πάρουν μπροστά και να ενεργοποιηθούν ως πολίτες και ως άνθρωποι. Τίποτα περισσότερο: Καν’ το όπως η Αμφιθέα!

Advertisements
Posted in: ΝΕΑ