Ανεξέλεγκτη αστυνομική βία παντού: Χαροπαλεύει 17χρονος στην Κρήτη με ρήξη σε πάγκρεας, σπλήνα και κατεστραμμένο πνεύμονα

Posted on Απρίλιος 5, 2012

0
Το βίντεο του neakriti.gr προκαλεί σοκ:

Αλλη μαρτυρία για το γεγονός εδώ:

«Καταγγελία-σοκ: Τον ξυλοκόπησαν αστυνομικοί

Mήνυση κατέθεσαν το μεσημέρι δύο συγγενείς του 18χρονου, ο οποίος χαροπαλεύει, έπειτα από τον άγριο ξυλοδαρμό του, όπως καταγγέλλουν, από αστυνομικούς.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε τα ξημερώματα με C130 εσπευσμένα στο Τζάνειο Νοσοκομείο της Αθήνας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, έχοντας υποστεί σοβαρές βλάβες στο πάγκρεας, στη σπλήνα και τον πνεύμονα.

Βαρύ είναι το «κατηγορώ» της οικογένειας εναντίον της ΕΛ.ΑΣ.. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του http://www.neakriti.gr, αυτή την ώρα διεξάγεται μεγάλη εσωτερική έρευνα στους κόλπους της Ελληνικής Αστυνομίας, για να διαπιστωθεί εάν οι καταγγελίες της οικογένειας έχουν βάση. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου, όπου είχε προσαχθεί ο 18χρονος τα ξημερώματα της Κυριακής μαζί με ακόμη τέσσερις φίλους του, έπειτα από έλεγχο ομάδων ΟEA και ΤΑΕ στην παραλιακή, έχει σημάνει συναγερμός.

Σύμφωνα πάντα με τις βαρύτατες καταγγελίες, κατά την παραμονή τους στην Αστυνομική Διεύθυνση και ενώ γινόταν εξακρίβωση στοιχείων, τουλάχιστον 2 αστυνομικοί, φορώντας κουκούλες, φέρονται να ξυλοκόπησαν τους νεαρούς. Μάλιστα, ένας από τους κουκουλοφόρους αστυνομικούς φορούσε σκουλαρίκι στη μύτη, ενώ και οι δύο έλεγαν στον νεαρό: «Μετά το σημερινό δεν θα ξαναξεφύγεις από μπλόκο της αστυνομίας».»

Αναδημοσίευση:

http://www.zougla.gr

Advertisements
Posted in: ΝΕΑ