Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του 18χρονου Κώστα Χαιρέτη που ξυλοκοπήθηκε από κουκουλοφόρους αστυνομικούς στην Κρήτη

Posted on Απρίλιος 9, 2012

0
Πολύ κρίσιμη η κατάσταση του 18χρονου που ξυλοκοπήθηκε από αστυνομικούς

Χειροτερεύει η κατάσταση του 18χρονου που ξυλοκοπήθηκε άγρια από αστυνομικούς στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο νεαρός νοσηλεύεται πλέον στο Τζάνειο νοσοκομείο με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Μιλώντας στο http://www.koutipandoras.gr, o θείος του 18χρονου, Κώστας Χαιρέτης είπε ότι «η κατάσταση του παιδιού της τελευταίες ώρες έχει χειροτερέψει». Ο 18 χρόνος που ζει με την μητέρα του και τα 4 αδέρφια του (ο πατέρας του έχει αποβιώσει) έχει υποστεί βλάβες στο πάγκρεας, υπολειτουργεί ο ένας πνεύμονας, έχει αιμάτωμα στο συκώτι, ενώ έχει σοβαρό πρόβλημα και στο ένα νεφρό. Όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς του θύματος, αστυνομικοί με κουκούλες χτύπησαν τον 18χρονο, προκαλώντας του ανεπανόρθωτες βλάβες στην υγεία του.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν αστυνομικοί προσήγαγαν τον νεαρό και τέσσερις ακόμη φίλους του στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου. Το θλιβερό περιστατικό αστυνομικής βίας έγινε γνωστό τη Δευτέρα, όταν την επόμενη ημέρα ο νεαρός από το Ασήμι αισθάνθηκε έντονους πόνους, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Κέντρο Υγείας Χάρακα. Κατά την εξέτασή του, οι γιατροί ζήτησαν την εσπευσμένη μεταφορά του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκαν σοβαρά τραύματα στον πνεύμονα και στο πάγκρεας.
Χθες ο 18χρονος υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι ο ένας πνεύμονας του υπολειτουργεί, έχει σπασμένα πλευρά, φέρει δυο μεγάλα αιματώματα στο συκώτι και έχει χτυπηθεί στο υπονεφρίδιο.

Αναδημοσίευση:
http://www.koutipandoras.gr

Ορίστε και το βίντεο από το Crete tv με τη μαρτυρία του φίλου του:

Advertisements
Posted in: ΝΕΑ