Το καράβι βουλιάζει και τα ποντίκια μαθαίνουν κολύμπι: Έξοδοι από Γείτονα και Ραγκούση

Posted on Απρίλιος 9, 2012

0
Αποχωρεί από την πολιτική ο Κώστας Γείτονας

Αποχωρούν ένας-ένας από την πολιτική τα παλαιά στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Πριν από λίγα λεπτά και ο βουλευτής Β’ Αθηνών Κώστας Γείτονας ανακοίνωσε ότι δεν θα θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές ζητώντας μάλιστα συγγνώμη από τον ελληνικό λαό.

”Η χώρα εν μέσω κρίσης οδηγείται σε πρόωρες εκλογές. Εύχομαι και ελπίζω να βγει σε όφελος του τόπου. Δεν θα θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές. Η απόφασή μου αυτή αντανακλά και τους σχετικούς προβληματισμούς μου.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι μέσα από το ΠΑΣΟΚ για την έξοδο της Ελλάδας από την κρίση. Ευχαριστώ τους συμπολίτες μου στη Β’Άθηνών που με τίμησαν εκλέγοντάς με βουλευτή όποτε έθεσα υποψηφιότητα.

Θέλω να ζητήσω και ένα μεγάλο συγγνώμη από όλους για τις θυσίες που υποβάλλονται λόγω της κρίσης” είπε από του βήματος της Βουλής ο Κ.Γείτονας.

Αναδημοσίευση:

http://www.parapolitika.gr/ArticleDetails/tabid/63/ArticleID/418687/Default.aspx

Έξοδος  με … προοπτική όμως και από Ραγκούση

Η “ηρωϊκή έξοδος” ΓΑΠ με το ντεμέκ Δημοψήφισμα δημιούργησε Σχολή. Άψογα σκηνοθετημένη επέτρεψε στο ΓΑΠ να διαφύγει χωρίς να καταδικαστεί στην κάλπη και διατηρώντας πολιτικό κεφάλαιο για χρήση κυρίως στο εξωτερικό και… που ξέρεις!  Σήμερα είναι η σειρά του Γ. Ραγκούση που πήρε να σκηνοθετεί την δική του ηρωική έξοδο στα βήματα του Μέντορα του” θα σχολιάσουν πολιτικοί παρατηρητές μας.

Έτοιμος να παραιτηθεί δηλώνει ο Ραγκούσης «είναι προφανώς αυτονόητο ότι η παραίτησή μου είναι και σήμερα, όπως έχω πει από την μέρα της ορκωμοσίας μου, ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του Πρωθυπουργού».  Θα πει ο ίδιος

Αναδημοσίευση:

http://papaioannou.wordpress.com/

Advertisements
Posted in: ΝΕΑ