Μαζικές παραγγελίες ελατόμελου και πευκόμελου: Πάνω από 160 κιλά έχουν παραγγελθεί. Οι παραγγελίες συνεχίζονται. Σάββατο 28/4/12 η διάθεση του προϊόντος.

Posted on Απρίλιος 12, 2012

4
Οι καταναλωτές που συμμετέχουν στη διαδικασία των μαζικών παραγγελιών θα ειδοποιηθούν με mail που θα τους αποσταλούν. Ο παραγωγός δεν έχει ξανασυμμετάσχει σε παρόμοια διαδικασία και χρειάζεται αυτό το χρονικό διάστημα για να συσκευάσει και να τυποποιήσει το προϊόν για μια τόσο μεγάλη ποσότητα που οπωσδήποτε ως τότε θα αυξηθεί. Αποθέματα υπάρχουν. Έτσι οι παραγγελίες σας συνεχίζονται. Δείξτε υπομονή και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας σε διαδικασίες που δυναμώνουν το συλλογικό αίσθημα της κατακερματισμένης κοινωνίας μας. Όλοι μαζί ερχόμαστε από τα κάτω και μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί.

Μετά την πρώτη επιτυχημένη προσπάθεια μαζικών παραγγελιών ανθόμελου της περιοχής μας οι Συλλογικότητες Λαμίας ανακοινώνουν ότι έχει ξεκινήσει εδώ και 3 μέρες ο νέος κύκλος παραγγελιών μελιού από τον δεύτερο παραγωγό της περιοχής μας που ήρθε ο ίδιος σε επαφή μαζί μας. Οι παραγγελίες των καταναλωτών που ενδιαφέρονται να αγοράσουν φτηνά ποιοτικά προϊόντα μέσα από το μοντέλο των μαζικών παραγγελιών συνεχίζονται αμείωτες.

Αυτή τη φορά είμαστε σε θέση να παραγγείλουμε μέσα από το blog μας ελατόμελο από τα δάση της Ευρυτανίας και πευκόμελο από τα δάση της Βόρειας Εύβοιας σε πολύ καλές τιμές. Ο συγκεκριμένος παραγωγός δουλεύει εδώ και πολλά χρόνια με τους συγκεκριμένους τύπους μελιού και αυτό αποτελεί εγγύηση για την ποιότητα του προϊόντος. Επιπλέον την Τετάρτη είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν  δείγματα από ελατόμελο και πευκόμελο του παραγωγού στην ανοιχτή Συνέλευση των Συλλογικοτήτων όσοι συμμετείχαν.

Τέλος θέλουμε να επισημάνουμε ότι όποιοι καταναλωτές έμειναν εκτός λίστας και δεν πρόλαβαν ή για οποιοδήποτε άλλο λόγο δικιάς μας απειρίας ή παράλειψης δεν παρέλαβαν το μέλι που είχαν παραγγείλει επειδή εξαντλήθηκε, έχουν τη δυνατότητα να καλυφτούν από τον νέο παραγωγό. Οι παραγγελίες ξεκινάνε από σήμερα και μόλις συμπληρωθεί μια ικανή ποσότητα θα αρχίσουν οι παραλαβές.

Η διαδικασία είναι γνωστή πλέον πιστεύουμε από το μέλι και τις πατάτες. Απλά μπείτε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση και συμπληρώστε τη φόρμα, γράφοντας πρώτα το επώνυμο και μετά το όνομά σας.

Advertisements
Posted in: ΝΕΑ