Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας Άρματος Πολιτών καταδικάζει την απόφαση του Δημαρά για συνεργασία με τον Καμμένο: Επίσημη ανακοίνωση

Posted on Απρίλιος 17, 2012

0
Τελικά ο Δημαράς θα συνεργαστεί με το κόμμα του Καμμένου και όχι το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών ως βάση ψηφοφόρων και μελών του κόμματος. Παρά την προσπάθεια να παρουσιαστεί σαν ιστορική συμφωνία και μάλιστα εφάμιλλη με τις συνθήκες συγκρότησης του ΕΑΜ η συνεργασία του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, κατά τα φαινόμενα ήταν μια προσωποπαγής, συγκεντρωτική απόφαση μιας μειοψηφίας με προεξάρχοντα τον πρόεδρο Γ. Δημαρά. Έχει διαπιστωθεί και επισημανθεί επανειλημμένα ότι βρισκόμαστε σε μια εποχή που όλοι κοιτουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη και ότι μόνο το αυθεντικό θα επιβιώσει. Επίσης είναι σαφώς μια εποχή αμφισβήτησης των ηγετών από τη βάση και τις σιωπηλές, χειραγωγούμενες μέχρι πρόσφατα πλειοψηφίες. Αυτό είναι και το προμήνυμα του αιώνα των λαών και της αυτοδιάθεσής τους. Η ανακοίνωση της πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας Άρματος Πολιτών που ακολουθεί, ίσως αποτελέσει ιστορικό ορόσημο:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Της πλειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας Άρματος Πολιτών           17/4/2012

 Καταδικάζουμε την απόφαση της  ισχνής μειοψηφίας της Πολιτικής Γραμματείας και του προέδρου του Παν. Άρματος Πολιτών, Γιάννη Δημαρά, με την οποία θα συνεργαστεί με τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τον Πάνο Καμμένο.

Το μόνο που καταφέρνει ο κ. Δημαράς πηγαίνοντας στο κόμμα του Καμμένου είναι να πάρει μαζί του, το άρμα χωρίς τις ρόδες  και τα άλογα, το οποίο είχαν τιμήσει με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές στην Αττική οι πολίτες με 230.000 ψήφους.

Η πλειοψηφία της Πολιτικής Γραμματείας, η Νεολαία και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών και των μελών του κόμματος στην Αττική και στην υπόλοιπη Ελλάδα, θα ανακοινώσουν αύριο την απόφασή τους. Η κατεύθυνση της οποίας βασίζεται στις αρχές και τις αξίες που δημιούργησαν το Άρμα Πολιτών, καθώς και  στις πρόσφατες αλλεπάλληλες αποφάσεις της Πολιτικής Γραμματείας, τις οποίες παρέκαμψε και αγνόησε ο κ. Δημαράς.

Εξάλλου στις 28/3/2012 υπήρξε σχετική ανακοίνωση του κόμματος που αναφερόταν ρητά η απόφαση για συγκρότηση Αντιμνημονιακού Μετώπου προοδευτικής κατεύθυνσης για να απελευθερωθεί η χώρα από τα δεσμά της κρίσης στην οποία την βύθισε το πολιτικοοικονομικό κατεστημένο.  Στην ίδια ανακοίνωση αναφερόταν ότι απορρίπτεται κάθε σενάριο συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Το Άρμα Πολιτών το δημιουργήσαμε για να έχει ο λαός μας ζωή με ιδανικά και όχι επιβίωση με δανεικά, και δεν συμπράττουμε στην διάσωση  πρώην βουλευτών της ΝΔ που διεκδικούν με νεοφιλελεύθερο ‘’αντιμνημονιακό’’ μανδύα να διασώσουν την δική τους ‘’πατρίδα’’ χωρίς  να διασώζουν την Ελλάδα και το λαό.

 

Για το γνήσιο της ανακοίνωσης :

Παναγούλης Στάθης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών,

Αθανασίου Νάσος , περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με το Άρμα Πολιτών

Τασιόπουλος Σταύρος, υπεύθυνος Νεολαίας

Χαλαζιάς Αλέξης, μέλος πολιτικής γραμματείας

Κοντονάσιος Σωτήρης, μέλος πολιτικής γραμματείας

Σιδηρόπουλος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας

Καραχάλιος Κώστας, μέλος πολιτικής γραμματείας

Ζαβιτσάνος Σπύρος,μέλος πολιτικής γραμματείας

Γεννιά Γεωργία, μέλος πολιτικής γραμματείας

Διομήδης Στάθης, μέλος πολιτικής γραμματείας

 

Επικοινωνία: stathispanagoulis@yahoo.gr   και   stathispanagoulis@gmail.com 

Posted in: ΝΕΑ