Συμπλοκή χρυσαυγιτών από την Αθήνα με αντιφασίστες πολίτες στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς

Posted on Απρίλιος 26, 2012

0
Μέλη της Χρυσής Αυγής επιχείρησαν να μοιράσουν υλικό τους στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς, λές και δεν πρόκειται για φασιστική και ναζιστική οργάνωση που τα εξαπτέρυγά της νομιμοποιήθηκαν απο το αστικό πολιτικό σύστημα, κι εσχάτως με την κυβερνητική συνεργασία των δυο αστικών κομμάτων εξουσίας με το ακροδεξιό ΛΑΟΣ.

Σύντροφοι και συναγωνιστές απέτρεψαν το μοίρασμα του ναζιστικού υλικού αλλά ορισμένοι συνελήφθησαν από την αστυνομία και έχουν προσαχθεί στην αστυνομική διεύθυνση.

Aναδημοσίευση:

http://ergatis.wordpress.com

Και απο εδώ:

Ανένταχτοι αριστεροί και οπαδοί της Χρυσής Αυγής συνεπλάκησαν στην κεντρική πλατεία της Λιβαδειάς. Οι χρυσαυγίτες ανέβαιναν παραταγμένοι προς το κέντρο της πόλης μοιράζοντας προεκλογικό υλικό και φωνάζοντας συνθήματα.

Οι ομάδα των ανένταχτων αριστερών βρέθηκε στο πάνω μέρος της πλατείας. Οι δύο πλευρές λογομάχησαν και ακολούθησε συμπλοκή με σιδερολοστούς και καδρόνια, ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ όπου προχώρησαν μόνο στις απαραίτητες συστάσεις, παίρνοντας μαζί τους και τα «όπλα» της συμπλοκής. Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε προσαγωγές ατόμων και από τις δύο πλευρές.

Αναδημοσίευση:

http://www.lamiastar.gr

Σύμφωνα με πληροφοριες καθεστωτικου δημοσιογραφου οι νεοναζί είχαν έρθει από την Αθήνα:

Fanis Papathanasiou‏ @FPapathanasiou

Advertisements