Βαρβαρότητες και βανδαλισμοί σε βρεφονηπιακό σταθμό. Ο εκφασισμός της ελληνικής κοινωνίας μας δειχνει πώς βλέπει το αύριο.

Posted on Μαΐου 29, 2012

0
Όσοι λειτουργειτε ακόμα με οδηγό το τυφλό μίσος απέναντι στο διαφορετικό σκεφτείτε για λίγο τί είναι αυτό που γεννήσατε πριμοδοτώντας λογικές τύπου Χρυσής Αυγής και Μπρέϊβικ. Σκεφτείτε λίγο βαθύτερα.

«Kαλημέρα μπάσταρδα»! (φωτο)

Εκτεταμένες φθορές προκάλεσαν άγνωστοι την νύχτα σε δυο δημοτικά σχολεία και έναν παιδικό σταθμό στο Αγρίνιο. Οι δράστες εκτός από τις καταστροφές έγραψαν και υβριστικά συνθήματα κατά μικρών παιδιών!

Εμβρόντητοι έμειναν σήμερα το πρωί δεκάδες γονείς, εκπαιδευτικοί και  μαθητές  βλέποντας τις καταστροφές που προκλήθηκαν από βανδάλους σε δυο δημοτικά σχολεία και έναν παιδικό σταθμό.

 

Συγκεκριμένα άγνωστοι την νύχτα έσπασαν  τζάμια στο 2ο και στο 3ο δημοτικό σχολείο καθώς και στο βρεφονηπιακό σταθμό της Εργατικής Εστίας που βρίσκεται πίσω από το 3o δημοτικό.

Οι δράστες  που εκτός από την καταστροφική τους μανία φαίνεται πως έχουν και αρρωστημένα μυαλά έγραψαν και υβριστικά συνθήματα κατά μικρών παιδιών στον βρεφονηπιακό σταθμό.

Συγκριμένα στην πόρτα και στα παράθυρα του σταθμού είχαν γραμμένο το σύνθημα  «καλημέρα μπάσταρδα»! Στον παιδικό σταθμό επίσης οι βάνδαλοι προκάλεσαν ζημιές και εντός του κτιρίου αφήνοντας πίσω τους ποτήρια με μπύρα και καφέ.
Η αστυνομία έχει ειδοποιηθεί για τα συμβάντα και διεξάγει έρευνες .