Συλλογος Γονέων: Ζητάμε την άμεση μεταστέγαση του 5ου Λυκείου για την ασφάλεια των παιδιών μας

Posted on Ιουνίου 1, 2012

0
Έγγραφο προς τον Δήμαρχο Λαμιέων, το οποίο κοινοποιεί και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, απέστειλε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Λαμίας, μετά την χθεσινή έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποίησε με θέμα: <<Υλοποίηση μεταστέγασης του 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας>>

Διαβάστε αναλυτικά:

<<Μετά τη συνεδρίαση της 28ης Μαΐου 2012 του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 5ου Λυκείου Λαμίας συνήλθε σε συνεδρίαση την 31η Μαΐου 2012 με θέμα τη μεταστέγαση του Λυκείου. Μετά από τη σχετική ενημέρωση και με δεδομένο ότι η προωθούμενη απόφαση δεν ικανοποιεί το χρόνιο αίτημά μας , πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Παραμένουμε αμετακίνητοι στη θέση μας για την αυτούσια μεταστέγαση του 5ου Γενικού Λυκείου Λαμίας από το ακατάλληλο και επικίνδυνο κτήριο, όπου στεγάζεται ,στο νεόδμητο σχολικό συγκρότημα στην οδό Τανάγρας..

2. Ζητάμε από τη Δημοτική Αρχή την εκτέλεση της απόφασης, που αφορά στη μεταστέγαση του Λυκείου, αμέσως μετά τη λήξη της σχολικής χρονιάς.

3. Ζητάμε από τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και τον περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης να ανακαλέσουν την πρόταση ίδρυσης νέου Λυκείου μέχρι την ολοκλήρωση του σχολικού συγκροτήματος στο Παγκράτι, όπου θα στεγαστεί μόνιμα το 5ο Λύκειο και να προχωρήσουν στην πρόταση ίδρυσης νέου Γυμνασίου, το οποίο έχει ανάγκη η περιοχή της νότιας Λαμίας.

4. Ζητάμε τη συμπαράσταση όλων των δημοτών και των εμπλεκομένων φορέων.

Είμαστε αποφασισμένοι με οποιονδήποτε τρόπο να διεκδικήσουμε την άμεση υλοποίηση της μεταστέγασης του Λυκείου για την ασφάλεια και την καλύτερη εκπαίδευση των παιδιών μας.>>

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

LamiaReport