Δεν υπάρχει πλέον άλλοθι..

Posted on Ιουνίου 16, 2012

0
Οι πολίτες ξέρουν ότι ψηφίζοντας Νέα Δημοκρατία ψηφίζουν τους τραπεζίτες και τα μνημόνια.Το αποκαλύπτουν σήμερα τραπεζικά πόρταλς.Αυτοκτονεί η χώρα με κυβέρνηση τραπεζιτών.Χάος και χρεοκοπία με μνημονιακή κυβέρνηση.Ο Λαός δίνει τη λύση την Κυριακή παίρνοντας τη ζωή του στα χέρια του.

Η ώρα της αλήθειας έφθασε.Σε λιγότερο απο 48 ώρες οι πολίτες καλούνται να πούν το μεγάλο ΟΧΙ.Τώρα που το σύστημα υποχρεώθηκε απο τα δικά του αδιέξοδα να ζητήσει απο τον Λαό πολιτική και ηθική νομιμοποίηση για τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος του αλλά κύρια γι αυτά που έχει δρομολογήσει για άμεση εκτέλεση.

Ξέρουμε πλέον οι πολίτες επίσημα τη μεγάλη αλήθεια.Κανένας δεν θα μπορεί να επικαλεστεί άγνοια της πραγματικότητας και του κινδύνου.Οι ίδιοι οι μεγαλοτραπεζίτες και τα όργανά τους, τα ενταλμένα και καλοπληρωμένα για να διαμορφώνουν τον τρόπο που πρέπει να σκέφτονται οι άνθρωποι,μέσα στον απόλυτο πανικό τους, έκαναν το λάθος:

Αποκάλυψαν αυτό που χρόνια το SC διακυρήσει, δηλαδή ότι οι πραγματικοί εξουσιαστές της χώρας δεν είναι οι πολιτικοί, αλλά τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα.Οι μεγαλοτραπεζίτες και οι μεγαλομέτοχοί τους που τους αναθέτουν τη βρώμικη δουλειά της διοίκησης της χώρας.Που παρουσιάζουν στον λαό προεπιλεγμένους απο τους ίδιους ανθρώπους-μαριονέτες της πολιτικής,εξωνυμένους να υπηρετούν μόνο τα δικά τους απάνθρωπα συμφέροντα.

Σήμερα οι ίδιοι αποκαλύπτουν τις παρεμβάσεις-που όχι αόριστα και γενικά χρησιμοποιούν-αλλά τώρα, αυτή την ώρα-που κάλεσαν δήθεν τους πολίτες ελεύθερα να αποφασίσουν μέσα απο τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες..

Οι τραπεζίτες λοιπόν σύμφωνα με γνωστά  όργανα που διαθέτουν στο διαδίκτυο προσπαθούν μέχρι την ύστατη ώρα να εκτρέψουν το μεγάλο λαικό πλειοψηφικό ρεύμα που καθώς περνάνε οι ώρες φουσκώνει και φέρνει στον τόπο την προοπτική γυρίσματος σελίδας και αρχή της διαδικασίας της Ανατροπής.

Ο λαός,έχοντας όλη την εικόνα μπροστά του καλείται τώρα να δεί κατάματα τη ζωή με μια μεγάλη ελπίδα για απελευθέρωση και προκοπή η εναλλακτικά να αυτοκτονήσει…

Η πορεία με γνώμονα τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις για την πληρωμή των τοκογλύφων -εκπλήρωση των όρων την αποκαλούν μασκαρεμένα τα πολιτικά τους ανδρείκελα διεθνώς-είναι δυστυχώς προδιαγεγραμμενη για τις ζωές μας και τη χώρα μας σύμφωνα με όλες τις διεθνείς και ντόπιες οικονομικές αναλύσεις.

Οι αριθμοί δεν βγαίνουν με τίποτε,η ύφεση θα τρυπήσει τον όποιο πάτο θα μπορούσε να έχει το βαρέλι και θα οδηγήσει οριστικά τις ζωές μας σε ελεύθερη πτώση πρός το πουθενά.Χρεοκοπία,χάος και έξοδο απο την ευρωζώνη φέρνει στον τόπο τυχόν μνημονιακή κυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ και οποιοιονδήποτε άλλων εγκληματιών πρόθυμων συνοδοιπόρων τους.

Μπροστά σε αυτή την άμεση δραματική προοπτική, οι πολίτες έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε το φρένο την Κυριακή 17 Ιούνη δίνοντας την ευκαιρία για σχηματισμό μιάς Αριστερής διοίκησης.

Θα είναι ένα πρώτο μικρό βήμα ανάσχεσης της ιλιγγιώδους πορείας της χώρας πρός στο πουθενά και προυπόθεση απαρχής μιας πρωτόγνωρης ιστορικά πορείας προς την ανατροπή του καθεστώτος της φτωχοποίησης και της καταστροφής εκατομυρίων πολιτών.

Σε αυτό το έργο ζωής πρωταγωνιστές θα είναι οι ίδιοι οι πολίτες αυτοπρόσωπα μέσα απο τα λαικά κινήματα,τις πρωτοβουλίες αυτοοργάνωσης που ήδη ανθίζουν σε όλη τη χώρα, τις συνελεύσεις σε επίπεδο γειτονιών,χώρων εργασίας και άλλού.

Για το γύρισμα αυτής της νέας σελίδας ,για την υλοποίηση αυτής της πορείας,μπροστά στις κάλπες την Κυριακή που έρχεται, κανένας δεν περισσεύει, κανένας δεν μπορεί πιά να επικαλεστεί κανένα άλλοθι..

Τώρα όλοι ξέρουμε και πρέπει να έχουμε τη σταθερή πεποίθηση ότι μπορούμε !

Αναδημοσίευση: http://www.stopcartel.info

Advertisements