Οι οριζόντιες ρίγες παχαίνουν. Ακόμα και μια πλατεία. Δείτε τώρα και την πραγματική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα (βίντεο)

Posted on Ιουνίου 16, 2012

0
Αδειοι οι δρόμοι αλλά ακομα και η ίδια η Πλατεία Συντάγματος (!) στη χθεσινή κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στην Αθήνα. Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε ήταν λίγο περισσότερος από μια αντίστοιχη τυπικη μέρα λαϊκης συνέλευσης πέρσι τέτοιον καιρό στο Σύνταγμα. Βέβαια τα ποιοτικα χαρακτηριστικα των ανθρώπων στις δυο περιπτωσεις είναι χαοτικής διαφοράς. Άμα σκεφτείς ότι ήρθαν και πούλμαν είναι να γελάς και να κλαις μαζί, όχι για το πώς κατάντησε μια «μεγάλη» παράταξη αλλά για την ανηθικότητα κάποιων ανθρώπων που χρησιμοποιούν την ελληνική σημαία για να καλύψουν τη γύμνια τους (αλλοι τη χρησιμοποιούν για να σκοτώσουν και να τρομοκρατήσουν. Ή μήπως είναι οι ίδιοι?). Όπως και ναχει η μνήμη του Δημήτρη Χριστούλα βεβηλώθηκε χτες βράδι για μια ακόμα φορά – ηπρώτη ήταν στη συγκέντρωση του Πασόκ πριν τις 6 Μάη. Όπως και ναχει η ψυχή του Δημήτρη Χριστούλα πλανήθηκε πάνω από την Πλατεία Συντάγματος χτες βράδι για μια ακόμα φορά. Όπως και ναχει η ψυχή του Δημήτρη Χριστούλα δεν έχει ησυχάσει ακόμα. Περιμένει τη λύτρωση, μαζί με την ολόκληρη κωμόπολη δολοφονηθέντων από το καθεστώς. Τόσες ήταν οι αυτοκτονίες στα 2 τελευταία χρόνια του καθεστώτος. Και συνεχίζονται. Και θα συνεχίζονται. Εκτός κι αν…

Τέλος πάντων πριν το βίντεο διαβάστε το ρεπορτάζ – αφιέρωμα από το «Πρώτο Θέμα». Θα καταλάβετε πολλά. Απλώς για να ακονίζουμε ή να χτίζουμε την ταξική μας συνείδηση (δηλ να καταλαβαίνουμε ποιοι είναι οι εχθροί μας):

«Μεγάλη η κεντρική συγκέντρωση της ΝΔ στο Σύνταγμα

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις της ΝΔ για τον όγκο και τον παλμό της μεγάλης ανοικτής συγκέντρωσης στο Σύνταγμα, με την οποία και ολοκληρώθηκε η προεκλογική εκστρατεία του κόμματος.

Η Πλατεία και οι γύρω δρόμοι γέμισαν από νωρίς και ο αρχηγός της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς απευθύνθηκε σε ένα ιδιαίτερα ενθουσιώδες κοινό, ξεκαθαρίζοντας την κρισιμότητα της εκλογικής αναμέτρησης, έθεσε τα κρίσιμα διλήμματα που καλείται να απαντήσει ο λαός με την ψήφο του και δίνοντας για ακόμη μια φορά τη δέσμευσή του πως η ΝΔ δεν θα αφήσει τη χώρα έρμαιο στα χέρια των συμφερόντων που τη θέλουν εκτός ευρώ και αδύναμη.

Τέλος, τόνισε πως δεν έχει κριθεί τίποτε και ζήτησε από τους Έλληνες να πάρουν την μοίρα τους στα χέρια τους και να ψηφίσουν και με το μυαλό και με την καρδιά.

Ενδεικτικό του παλμού της συγκέντρωσης ήταν το γεγονός πως μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Σαμαρά το σύνθημα «Γύρνα πίσω αρχηγέ» δόνησε την Πλατεία Συντάγματος και υποχρέωσε τον πρόεδρο της ΝΔ να επιστρέψει στο βήμα και να χαιρετίσει εκ νέου το κοινό.»

Αναδημοσίευση: http://www.protothema.gr

Και τώρα δείτε από μέσα κάμερα την αληθινή συγκέντρωση:

Advertisements