Επιχείρηση «Στάχτη στα μάτια»

Posted on Σεπτεμβρίου 21, 2012

0
  Image

  Οι πραγματικοί εχθροί μας

  Εδώ και δυόμισι περίπου χρόνια οι «δανειστές μας» ζητούν «τα χρήματά τους».   

  Εμφανίζονται με διάφορα ονόματα: Δ.Ν.Τ., Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (Ε.Κ.Τ.), Deutsche Bank, Επενδυτές, Μεγαλοχρηματιστές, F.E.D., Μόργκαν Στάνλεϋ, Τρόικα, Σορός κλπ. Για να μην μπερδευόμαστε ας τους ονομάσουμε για συντομία «οι πραγματικά πλούσιοι». Και είναι «πραγματικά πλούσιοι» γιατί όλοι αυτοί μαζί έχουν τα ενενήντα τοις εκατό (90%) του πλούτου όλης της Γης (του πλανήτη).

  Τώρα, λοιπόν, πρέπει να δουλέψουμε σαν Δούλοι σε ένα καθεστώς Κοινοβουλευτικού ολοκληρωτισμού για να επιστρέψουμε τα «δανεικά». Να μειωθούν μισθοί, να κοπούν συντάξεις, να μειωθεί-καταβαραθρωθεί το βιοτικό επίπεδο, να διαλυθούν οι κοινωνικές δομές και εμείς να πληρώνουμε φόρους φόρους φόρους, έκτακτες εισφορές, χαράτσια, φόρους φόρους φόρους φόρους… Τελειωμό δεν έχει «αρκεί να επιστρέψουμε τα δανεικά» ( που στο κάτω-κάτω δεν τα «φάγαμε μαζί»). Ε, λοιπόν, οι «πραγματικά πλούσιοι» είναι οι πραγματικοί εχθροί μας (και ταυτόχρονα είναι οι πραγματικοί Αφέντες αυτού του κόσμου).

  (Όπως) Ένα καζάνι που βράζει για να μην εκραγεί χρειάζεται «βαλβίδα ασφαλείας». Έτσι κι ενώ η κοινωνία «βράζει», για να μην στρέψει την οργή της ενάντια στους «πραγματικούς εχθρούς» της, τους Αφέντες αυτού του κόσμου, χρειάζεται μια «βαλβίδα ασφαλείας».

  Και βρέθηκαν οι πρόθυμοι λακέδες: Τα «παπαγαλάκια» των Μ.Μ.Ε. και οι «Γερμανοτσολιάδες».

  Οι «Μπράβοι της νύχτας» έστησαν κόμμα και μιλάνε για «Νομιμότητα». Το κόμμα με τους περισσότερους υπόδικους υποψήφιους και βουλευτές μιλάει ενάντια στο …έγκλημα. Υπόδικοι για νταβατζιλίκια, βιασμούς, ληστείες, ξυλοδαρμούς, απόπειρες δολοφονίας, φόνους, εμπρησμούς, θέλουν να επιβάλουν την «Τάξη» τους.

  Μαζί με τα τηλεοπτικά κανάλια (που δεν έχουν άδεια λειτουργίας), τις εφημερίδες και τα ράδια των «μεγαλοεργολάβων» προσπαθούν να μας πείσουν ότι εχθροί μας είναι …οι «καταραμένοι» αυτού του κόσμου.

  Ο Πακιστανός που πλένει τζάμια στα φανάρια, ο Ινδός που δουλεύει για ένα ξεροκόμματο στα χωράφια, ο «μαυριδερός» στην λαϊκή, οι Ρομά στο Μενίδι ή στην Ανθήλη. Αυτούς μας υποδεικνύουν σαν εχθρούς μας. Αυτοί φταίνε που ο Λαός μας και όλοι οι Λαοί της Ευρώπης κοντεύουν να γονατίσουν. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

 Ποτέ όμως δεν θα κυνηγήσουν τους «πραγματικούς εχθρούς» μας. Αυτούς που μας «κλέβουν» τη ζωή. Δεν θα τα «βάλουν» με το Μάνεση, το Βαρδινογιάννη ή το Βγενόπουλο κι ας μην έχουν «άδειες» ή νόμιμα χαρτιά. Όταν ο κόσμος θα διαδηλώνει στην Θεσσαλονίκη περιμένοντας τα «νέα μέτρα», αυτοί θα στρέψουν την προσοχή «στις άδειες στην λαϊκή», και στους μετανάστες, κλπ. ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  Αλλά για να μπορέσουν να κινηθούν θα χρειαστούν την ανοχή και ασυλία της Αστυνομίας και του Κράτους. Έτσι η Αστυνομία θα «σταματάει να κάνει την δουλειά της» για να εμφανιστεί το Παρακράτος και να καλύψει το κενό.

Image 

Image

  Απομένει να δούμε και στα τοπικά δρώμενα τι στάση θα κρατήσουν άπαντες.

  Η «Νομιμότητα» και η «Τάξη» έχουν μόνο μια κατεύθυνση, εχθροί τους είναι πάντα οι κατώτεροι από μας. Ποτέ οι «ισχυροί», οι «πραγματικά πλούσιοι». ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.

  Ε, λοιπόν, ΔΕΝ ΤΣΙΜΠΑΜΕ. Όλοι εμείς θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε ενάντια στους πραγματικούς εχθρούς μας, τους Αφέντες αυτού του κόσμου, όλους εκείνους που μας «κλέβουν» την ζωή.

                                                                                                           Συλλογικότητες Λαμίας