Το 3ο Μνημόνιο μεταφρασμένο: Δες τι φάμπρικα άνοιξαν…

Posted on Νοέμβριος 2, 2012

0
…φάμπρικα μνημονίων αφαίμαξης και εξαθλίωσης του λαού άνοιξαν, τα παραμύθια περί «τελευταίων μέτρων και αρχής ανάπτυξης κι εξόδου από το τούνελ» δεν αργούν να φανούν, αναιρούνται από τις επόμενες κινήσεις των τροϊκανών και των εδώ εντεταλμένων τους.

Το πρώτο ήταν μόνο η αρχή, το δεύτερο εφαρμόζεται και δεν τους φτάνει, να και το τρίτο μνημόνιο. Και έπονται κι άλλα στη συνέχεια…

Αναδημοσιεύουμε από το The Press Project:

«Το Mνημόνιο 3 σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή την ερχόμενη εβδομάδα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος. Αυτό το κείμενο που θα ορίσει εν πολλοίς σχεδόν όλες τις πτυχές της πολιτικής των επόμενων ετών μέχρι σήμερα δεν είναι στη διάθεση των πολιτών, τις ζωές των οποίων θα επηρεάσει.

Επειδή η ενημέρωση δεν μπορεί να γίνεται με διαρροές και επειδή μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια επίσημη ανακοίνωση το The Press Project θα δημοσιεύσει μεταφρασμένο το τελευταίο προσωρινό κείμενο που έφτασε γραφεία του την Παρασκευή. Το κείμενο αυτό έχει ημερομηνία λίγων ημερών και ως εκ τούτου δεν είναι ολοκληρωμένο σε όλα του τα σημεία. Επιπλέον η μετάφραση που δημοσιεύουμε είναι ανεπίσημη. Για το λόγο αυτό δημοσιεύουμε και τις αντίστοιχες σελίδες στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο για όποιον θέλει να κάνει αντιπαραβολή. Στην μετάφραση μας βοηθάει η ομάδα Xpressed (κρατήστε το όνομα).

Καθώς η διαδικασία της μετάφρασης συνεχίζεται φτάνουν στο TPP επικαιροποιημένες εκδόσεις του μνημονίου που περιπλέκουν το έργο μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε πρόσβαση σε αυτή την πολύ σημαντική πληροφορία το συντομότερο δυνατό και με την μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3

Το κείμενο θα δημοσιεύεται σε μέρη, κάθε φορά που θα ολοκληρώνεται η επιμέλεια κάποιου τμήματός του. Μέχρι στιγμής έχουν μεταφραστεί τα τμήματα για τις διαρθρωτικές αλλαγές, τη φορολογική μεταρρύθμιση, τη δημόσια διοίκηση, το συνταξιοδοτικό, την υγεία και την εκπαίδευση, τις τηλεπικοινωνίες, τη δικαστική μεταρρύθμιση, την ενεργειακή πολιτική και τις μεταφορές. Μείνετε συνδεμένοι.»

Βλέπετε ολόκληρο το άρθρο που ανανεώνεται διαρκώς και επιπλέον μπορείτε να κατεβάζετε σε PDF το μνημόνιο και μεταφρασμένο αλλά και στο πρωτότυπο αγγλικό κείμενο, στο link:

Το Μνημόνιο 3 και το Κείμενο Στρατηγικής

(Πηγή: The Press Project)

Advertisements