Δελτίο Τύπου: Απάντηση στη διοίκηση του Ε.Κ.Φ.

Posted on Ιανουαρίου 21, 2013

0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 21-01-2013 

Απάντηση στον κ. Κόρκο και στη διοίκηση του Ε.Κ.Φ.

 Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την ανάδειξη της πραγματικότητας, οφείλουμε να ανταπαντήσουμε στον κ. Κόρκο και στη διοίκηση του Ε.Κ.Φ. τα εξής:

1) Βολεύεστε να δικαιολογείστε με το ότι η Χρυσή Αυγή είναι κοινοβουλευτικό κόμμα, αλλά παραβλέπετε σκανδαλωδώς τι αυτή πρεσβεύει και τι εντολή σ’ εσάς έδωσαν με την ψήφο τους οι εργαζόμενοι για να αγωνίζεστε και να αντιπαλεύετε.

Επίσης, ξεχνάτε τελείως τι ψηφίσματα εσείς οι ίδιοι υπερψηφίζατε στις συνελεύσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων. Ότι, δηλαδή, η Χρυσή Αυγή είναι μια ρατσιστική ναζιστική οργάνωση καταδικαστέα από όλους και εξοβελιστέα από τη ζωή μας.

Ας μας κοινοποιήσετε τον κανονισμό λειτουργίας του Εργατικού Κέντρου, για να δούμε αν σας υποχρεώνει να δίνετε την αίθουσα για εκδηλώσεις στον οποιονδήποτε τη ζητάει…

2) Είπατε ότι οι Συλλογικότητες Λαμίας δεν πρέπει να τα λέμε αυτά, γιατί είμαστε κι εμείς από αυτούς που τους δίνετε την αίθουσα. ΚΑΙ ατυχήσατε στο συλλογισμό ΚΑΙ ψεύδεστε.

Ατυχήσατε, γιατί όσοι τους δίνετε χώρο ΔΕΝ είναι υποχρεωμένοι να μην επισημαίνουν τα ολισθήματά σας και να ανέχονται ναζιστικές φιέστες μέσα στο Εργατικό Κέντρο.

Και ψεύδεστε, γιατί σ’ εμάς ΠΟΤΕ δεν δίνετε την αίθουσα.

Ούτε όποτε έχουμε έτοιμη εκδήλωση με εκατοντάδες άτομα, όπως π.χ. συνέβη με τις εκδηλώσεις μας για το Χαράτσι της ΔΕΗ ή με τις υπόλοιπες θεματικές εκδηλώσεις μας με καλεσμένους ομιλητές, οι οποίες έγιναν τελικά είτε στο ΤΕΕ είτε στο Πολιτιστικό του Δήμου. Τη μοναδική δε φορά που είχαμε συμφωνήσει να τη χρησιμοποιήσουμε, τελικά την βρήκαμε αναίτια κλειδωμένη και τελευταία στιγμή εξασφαλίσαμε την αίθουσα του ΤΕΕ.

Ούτε για τις συνελεύσεις μας, που γίνονται κάθε Δευτέρα εδώ και ένα χρόνο στον προθάλαμο στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου, με κομφόρ 1 τραπέζι και 6-7 καρέκλες. Από τις οποίες, την προηγούμενη Δευτέρα βρήκαμε μόνο τις 3…

Αυτή είναι η μόνη πραγματικότητα κ. Κόρκο και δεν αλλάζει, ότι κι αν εσείς ελισσόμενος πείτε κι όπως κι αν επιχειρήσετε να την διαστρεβλώσετε…

Για επίλογο, χάρισμα στη διοίκηση του Ε.Κ. από μας, τις Συλλογικότητες Λαμίας που αγωνιζόμαστε υπερασπιζόμενοι τη Δημοκρατία και ενάντια σ’ όλα όσα δυναστικά ζούμε σήμερα με την αντιλαϊκή πολιτική και την φασιστική επιδρομή, μια φωτογραφία.

Μια φωτογραφία με έναν από τους ναζιστικούς χαιρετισμούς το Σάββατο μέσα στο Ε.Κ., μέσα στο σπίτι των αγωνιζόμενων δημοκρατών εργαζόμενων και άνεργων.

«Συγχαρητήρια» κύριοι της διοίκησης του Ε.Κ.! Και εις κατώτερα…

Συλλογικότητες Λαμίας

Συνέλευση πολιτών και συλλογικοτήτων: Εργατικό Κέντρο Λαμίας, κάθε Δευτέρα 08:00μμ

Διαδικτύωση – Ενημέρωση – Επικοινωνία: https://syllogikilamia.wordpress.com

Σημείωση:

Το ως άνω Δελτίο Τύπου, εκδόθηκε βάσει των όσων ακούστηκαν στην πρωινή εκπομπή της κυρίας Β. Έλληνα στον ραδιοφωνικό σταθμό Λαμία FM1. Εκεί σαφέστατα ακούστηκαν οι αιτιάσεις του Ε.Κ. περί νόμιμης Χρυσής Αυγής που δε μπορούν να της αρνηθούν το χώρο και ο ισχυρισμός τους ότι κακώς μιλάμε (…αν είναι δυνατόν!) γιατί κι εμείς χρησιμοποιούμε την αίθουσα του Ε. Κ.

Κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού δελτίου του FM1, ούτε λίγο ούτε πολύ κοντέψαμε να τρελαθούμε! Γιατί κατά την ανάγνωση του ως άνω Δελτίου Τύπου, σε παρέμβαση της κυρίας Έλληνα και σε διάλογό της με τον κύριο Απόστολο Έλληνα, ακούστηκε ότι δεν έχουν καμιά δήλωση στα χέρια τους!

Αμέσως, σε τηλεφωνική μας παρέμβαση, την ίδια στιγμή που ο κύριος Έλληνας συνέχιζε την ανάγνωση του Δελτίου στον «αέρα», μιλήσαμε με την ίδια την κυρία Έλληνα που μας είπε ότι έχουν δήλωση μετά από τηλεφωνική τους επικοινωνία και ότι έχουν ανεβάσει και σχετικό δημοσίευμα στην ιστοσελίδα του σταθμού!

Το οποίο πραγματικά υπάρχει, είναι ΑΥΤΟ, και δημοσιεύει τις δηλώσεις κάποιου «παράγοντα του Ε.Κ.» (…έτσι αόριστα!) και τα Δελτία Τύπου με τις καταγγελίες, το δικό μας και της Πρωτοβουλίας Συντονισμού Πρωτοβάθμιων Σωματείων. Στο δημοσίευμα αυτό, δεν γίνεται λόγος «για τις Συλλογικότητες Λαμίας που χρησιμοποιούν την αίθουσα», αλλά μάλλον αυτό ειπώθηκε off the record και απλά το πρωί «ξέφυγε» στον «αέρα». 

Βέβαια, στον «αέρα» το μεσημέρι το μόνο που συνέβη είναι αμέσως μετά το τηλεφώνημά μας μια εκ νέου παρέμβαση της κυρίας Έλληνα που δεν ξεκαθάρισε πλήρως τα πράγματα.

Σε κάθε περίπτωση, επειδή το θέμα εδώ είναι το ολίσθημα της διοίκησης του Ε.Κ. με τη ναζιστική φιέστα κι όχι το αν δίνουν σε μας την αίθουσα, κι επιπλέον…

…επειδή εμείς δεν θέλουμε να μιλάμε μέσω τρίτων και να φέρνουμε σε δύσκολη θέση τον «άμαχο» πληθυσμό αυτών των τρίτων (γιατί δεν έχουμε τίποτα με κανένα FM1 ή άλλον τρίτο)…

…και επειδή εμείς μάθαμε ποιος  είναι ο «παράγοντας του Ε.Κ.», που τον καλούμε να βγαίνει στα ίσια και να μιλάει, για να ακούει όλος ο κόσμος τις φιοριτούρες του για τα φασιστικά μορφώματα (αν τολμάει με το θάρρος της γνώμης του και με τη βαρύτητα ευθύνης της θέσης του, βέβαια!)…

  …τελειώνουμε με τη φωτογραφία που στείλαμε συνημμένη στο ως άνω Δελτίο Τύπου μας, εξαιρετικά αφιερωμένη στον αόρατο «παράγοντα του Ε.Κ.» και στην υπόλοιπη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου. Είναι snapshot από το ρεπορτάζ του Star Κεντρικής Ελλάδας και μπορεί κι ο καθένας να βρει video με ακόμη περισσότερους τέτοιους χαιρετισμούς το Σάββατο στο Ε.Κ. (ναζιστικούς μεν αλλά κοινοβουλευτικά εξιλεωμένους, κατά τον «παράγοντα του Ε.Κ.» πάντα!).

ΕΚΦ_19-01-2013_ΠίταΧΑ

Advertisements