Εκδήλωση 30/01 & Συλλογή ειδοποιήσεων Χαρατσιού 2011

Posted on Ιανουαρίου 29, 2013

0Εκδήλωση 30/01 & Συλλογή ειδοποιητηρίων εφορίας Χαρατσιού 2011

Οι Συλλογικότητες Λαμίας κλιμακώνοντας την αντίδρασή μας ενάντια στην φοροεισπρακτική πολιτική που μόνο σκοπό έχει την αφαίμαξη και εξαθλίωση των πολλών και ήδη αδύναμων,   συντονίζουμε και υλοποιούμε την επιστροφή στην Εφορία του Χαρατσιού του 2011 και ήδη συγκεντρώνουμε τα ειδοποιητήρια πληρωμής του.

Στα πλαίσια αυτής της κίνησης, είναι και η ανοιχτή εκδήλωση που οργανώνουμε με αντικείμενο τα Χαράτσια, τις κοινωνικές τους επιπτώσεις και τους τρόπους αντιμετώπισής τους με δράσεις για την κινηματική και νομική προσβολή τους.

Στην εκδήλωση είναι ομιλητής ο δικηγόρος κ. Γιάννης Μυταλούλης (που εκπροσώπησε με επιτυχία τις καταναλωτικές οργανώσεις ΙΝΚΑ στην προσφυγή τους κατά του ΕΕΤΗΔΕ στο Πρωτοδικείο Αθηνών) και καλεσμένοι -για να ενημερωθούν και να λάβουν ενεργά μέρος στη συζήτηση που θα ακολουθήσει- όλοι οι πολίτες και οι φορείς της περιοχής μας.

Σας περιμένουμε όλους, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εργατικού Κέντρου την

Τετάρτη 30/1/2013 και ώρα 8:00 μ.μ.

Μέχρι τότε, η συλλογή των ειδοποιητηρίων πληρωμής της Εφορίας συνεχίζεται.

Για τον σκοπό αυτό, μέλη των Συλλογικοτήτων Λαμίας θα σας περιμένουν στο Εργατικό Κέντρο στην πλατεία Διάκου για να παραλάβουν τα αντίγραφα των ειδοποιητηρίων σας, τις ακόλουθες ημέρες και ώρες:

Σήμερα Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013 και ώρες 07:00 – 09:00 μ.μ.

Αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2013 από 07:00 μ.μ. (και κατά την εκδήλωση)   

Συλλογικότητες Λαμίας

Συνέλευση πολιτών και συλλογικοτήτων: Εργατικό Κέντρο Λαμίας, κάθε Δευτέρα 08:00μμ

Διαδικτύωση – Ενημέρωση – Επικοινωνία: https://syllogikilamia.wordpress.com