Έναρξη ανακοπών & ημέρα παρέμβασης στη ΔΟΥ Λαμίας

Posted on Φεβρουαρίου 20, 2013

0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 20-02-2013

Αγωγές ανακοπών ΕΕΤΗΔΕ 2011

  Στην τακτική συνέλευση της Δευτέρας 18/2 στο Εργατικό Κέντρο, συναποφασίσαμε να ξεκινήσουμε τις αγωγές ανακοπών κατά του ΕΕΤΗΔΕ 2011 που μας ζητείται πια μέσω της εφορίας, με τις σχετικές ειδοποιήσεις πληρωμής που μας στάλθηκαν.

Υπενθυμίζουμε ότι για όσους έχουν Χαράτσι κάτω από 590 €, δεν απαιτείται δικηγόρος, απαιτείται μόνο παράβολο αξίας 100 ευρώ, από το οποίο απαλλάσσονται όσοι μπορούν να αποδείξουν οικονομική αδυναμία υποβάλλοντας σχετικό αίτημα στο δικαστήριο μαζί με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά (εκκαθαριστικό, βεβαίωση ανεργίας, βεβαιώσεις ασθενειών, αναπηριών, επιμέλειας παιδιών  κλπ). Για όσους έχουν πάνω από 590 €, απαιτείται και δικηγόρος, του οποίου τη διαμεσολάβηση προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε αφιλοκερδώς.

Για την προετοιμασία λοιπόν των ανακοπών, που είναι ξεχωριστές για τον καθένα απαιτώντας η καθεμία και τα στοιχεία του, αλλά και πρόσθετη παράγραφο τεκμηρίωσης για όσους επικαλούνται βάσει στοιχείων οικονομική αδυναμία, μέλη των Συλλογικοτήτων Λαμίας θα δέχονται τους ενδιαφερόμενους:

Σήμερα Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 7:00 – 9:00 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο

Επιστροφή ειδοποιητηρίων εφορίας ΕΕΤΗΔΕ 2011

  Ορίσαμε επίσης την ομαδική μας παρέμβαση στη Δ.Ο.Υ. Λαμίας για την επιστροφή των ειδοποιητηρίων με τη συνοδεία εξώδικης δήλωσης. Καλούμε στη δράση μας αυτή και όλους όσους επιστρέφουν τα Χαράτσια, αλλά και τους υπόλοιπους συμπολίτες μας, για μαζική αλληλέγγυα συμπαράταξη διαμαρτυρίας κι αντίστασης. Όλοι στη Δ.Ο.Υ. λοιπόν:

Αύριο Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 12:30 μ.μ.

  Τέλος, καλούμε πάλι τους αγρότες -που είχαν δηλώσει πρόθεση για παρεμβάσεις τους σε  Δημόσιες Υπηρεσίες- αλλά και κάθε κλάδο με ίδια πρόθεση, να συμπαραταχθούν μαζί μας και αύριο στη Δ.Ο.Υ., αλλά και μελλοντικά με επιστροφή Χαρατσιών και με ανακοπές.

Συλλογικότητες Λαμίας

Συνέλευση πολιτών και συλλογικοτήτων: Εργατικό Κέντρο Λαμίας, κάθε Δευτέρα 08:00μμ

Διαδικτύωση – Ενημέρωση – Επικοινωνία: https://syllogikilamia.wordpress.com