Το χαράτσι, η παράλογη πολιτική/μαθηματική εξίσωση και εμείς

Posted on Απρίλιος 22, 2013

0
Αρχικά καθιερώθηκε επί τουρκοκρατίας, επρόκειτο για ατιμωτικό φόρο στους Έλληνες προκειμένου να διατηρήσουν το κεφάλι πάνω στους ώμους τους.

Η επιβάρυνση ήταν ανάλογη της τάξης στην οποία ανήκε ο κάθε ένας.

Σήμερα ζούμε ακριβώς το ίδιο σκηνικό, και μάλιστα οι ανάλγητοι χαρατσοδότες μας καταπατώντας το σύνταγμα, τους ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους νόμους θεωρούν ότι οι Έλληνες πολίτες ανήκουν όλοι σε μια τάξη (αυτή του ραγιά).

Σύμφωνα με τις εντολές του Μερκελιστάν, πρέπει να μεταβληθούν σε απελπιστικά πάμφτωχες ανθρώπινες μάζες για να εξυπηρετούν χωρίς κόστος τις πολυεθνικές του επιχειρήσεις.

Βάζοντας φόρο στην ιδιοκτησία (και όχι στο εισόδημα από αυτή), τίποτα δεν τους εμποδίζει να βάλουν φόρο και στον αέρα που αναπνέουμε, σε αυτά που βλέπουμε (εκτός της TV), σε ότι αγαπάμε, και εάν το επιτρέψει η τεχνολογία στις σκέψεις μας (είναι βασικός τους στόχος).

Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να προτείνει τους χαρατσοδότες του για Nobel πολιτικής και μαθηματικής επιστήμης, αφού ανακάλυψαν την εξίσωση

Κομμουνισμός Χ ½ = Κομμουνισμός/2 = (Απαλλοτρίωση αγαθών + Αναδιανομή αγαθών)/2 = (Απαλλοτρίωση αγαθών + Αναδιανομή αγαθών)/(1+1) = Απαλλοτρίωση αγαθών/1 = Απαλλοτρίωση αγαθών

Ο ελληνικός λαός, αν και υπερήφανος για το επίπεδο των χαρατσοδοτών του, πρέπει να πάρει μια απόφαση:

ή θα μεταβληθεί σε άβουλη άμορφη μυϊκή και νοητική μάζα

ή θα σηκώσει το ανάστημά του και τότε κάποιοι άλλοι θα σκύψουν μπροστά του όπως λέει κι ο φίλος μου ο Διονύσης ο συλλογικότατος.

                                                                                                        Λουκάς ο συλλογικότατος

Advertisements